La col·laboració del MACBA amb el Festival Barribrossa 2016 es concreta en la presentació de dos espectacles de petit format que es troben en els límits del teatre.

Mrs. Brownie
La història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entranyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant. A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat, Mrs Brownie mira amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

La historia de Alicia al otro lado del espejo
Alícia ha arribat a l’edat adulta, necessita aturar-se però el món no deixa de córrer, és una fletxa llençada cap a la mort. Alícia cau en un somni profund, decideix contenir la seva ment i queda suspesa en el laberint de la seva imaginació. Hi arriben personatges insòlits de la seva infància com La Reina Roja, La Reina Blanca, Humpty Dumpty, Tuideldín i Tuideldún, entre d’altres. A través d’ells intentarà buscar respostes. Miralls i emmirallaments fins a trobar la sortida on la vida i la realitat esperen.
Activitat organitzada per Barribrossa 2016.
www.laseca.cat

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Barribrossa 2016

Programa

DISSABTE 14 DE MAIG DE 2016, 19 H
Lloc: Atri del MACBA.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Continguts relacionats

Vídeos