El barri de Ciutat Meridiana concentra la quantitat més gran d’execucions hipotecàries a Barcelona. La majoria dels perjudicats són immigrants que van comprar pisos durant la bombolla immobiliària i que actualment, a més de patir-ne la devaluació, no poden mantenir la quota mensual. Fili Bravo és el cap i el cor carismàtic(encara que a ell no li agrada que l’anomenem així) de l’Associació de veïns del barri, que lluita amb una solidaritat extraordinària impedint desnonaments dues o tres vegades cada setmana.

Les reunions setmanals dels veïns –entre seixanta i vuitanta, majoritàriament dones– són motivadores i exemplars com a moviment cívic, solidari i insistent. Amb gran dignitat i entusiasme, busquen solucions conjuntament per fer front a la pobresa i a l’abandonament per part del govern.

Nosaltres volem celebrar aquest moviment amb una gran paella i convidar tothom a conèixer aquest barri que dona la benvinguda a Barcelona als qui arriben a la ciutat des de l’est, en cotxe o en tren. Perquè la perifèria també és Barcelona.

Coordinat per Christina Schultz

Amb el suport de:
L'internationale
Creative Europe
<h3><em>Our Many Europes</em> és un programa de la confederació europea de museus "<a href="http://www.internationaleonline.org/" target="_blank">L'Internationale</a>" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L
Foto: Christina Schultz

Programa

DIMECRES 5 DE DESEMBRE, a les 14 h
Preu:
gratuit. Amb inscripció prèvia
Participants: 15
Punt de trobada: Asociación de Vecinos Ciudad Meridiana
Avinguda Rasos de Peguera, 210, 08033 Barcelona
932 76 30 94
https://goo.gl/maps/kLSwwgSecEk

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
L’essència del fragment i del mòdul té un ressò profund en el meu treball.
Pep Agut