ACTIVITAT CANCEL·LADA - Dissabtes 3, 10, 17, 24, 31 d’octubre i 7 de novembre de 2020

Quan observem un nadó, descobrim una atenció dispersa on es dissolen incessantment les dicotomies entre el jo i l’altre, el que és material i l’immaterial, el pensament i l’acció. Molts d’aquests moviments es produeixen a través del tacte. El tacte, un sentit que ha quedat “en suspensió” a causa de la situació que vivim i al qual ens hem d’apropar amb molta cura. En aquest taller, creant un context segur per a les famílies, acotant espais i generant bombolles unifamiliars, practicarem i recuperarem la capacitat de mirar, d’escoltar i de dir sense deixar de compartir des de l’experiència comuna. Provocarem altres maneres d’estar junts, alterant els rols de la quotidianitat i sorprenent-nos en llocs inesperats. Ens centrarem en la materialitat de el cos per trencar les jerarquies entre corporalitats i gaudir de les dimensions afectives que s’inscriuen en tota la matèria (humana i no humana).

Taller a càrrec de Bea Fernández, ballarina, coreògrafa, curadora i mare.

Bea Fernández és ballarina, coreògrafa, curadora i mare. Codirectora artística de La Poderosa, espai de creació i investigació artística entorn dels llenguatges del cos i les arts vives. Fundadora dels col·lectius Las Santas i ARTAS. Llicenciada en Dansa Contemporània i Coreografia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha col·laborat amb diversos coreògrafs i artistes creant peces on explora la relació imperativa amb el moviment. Des de fa uns anys, sota el paraigua de la recerca experimental, planeja labs i llocs d’experimentació i trobada entre creadors.

Babum bum bum

Programa

Dissabtes 3, 10, 17, 24, 31 d’octubre i 7 de novembre de 2020
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat.

Us suggerim que vingueu amb roba còmoda.

Oferim recursos de suport per a adults/infants amb necessitats d’accessibilitat. Consulteu els serveis disponibles per aquest taller a educacio [at] macba [dot] cat.

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske