ACTIVITAT CANCEL·LADA - Dissabtes 3, 10, 17, 24, 31 d’octubre i 7 de novembre de 2020

Quan observem un nadó, descobrim una atenció dispersa on es dissolen incessantment les dicotomies entre el jo i l’altre, el que és material i l’immaterial, el pensament i l’acció. Molts d’aquests moviments es produeixen a través del tacte. El tacte, un sentit que ha quedat “en suspensió” a causa de la situació que vivim i al qual ens hem d’apropar amb molta cura. En aquest taller, creant un context segur per a les famílies, acotant espais i generant bombolles unifamiliars, practicarem i recuperarem la capacitat de mirar, d’escoltar i de dir sense deixar de compartir des de l’experiència comuna. Provocarem altres maneres d’estar junts, alterant els rols de la quotidianitat i sorprenent-nos en llocs inesperats. Ens centrarem en la materialitat de el cos per trencar les jerarquies entre corporalitats i gaudir de les dimensions afectives que s’inscriuen en tota la matèria (humana i no humana).

Taller a càrrec de Bea Fernández, ballarina, coreògrafa, curadora i mare.

Bea Fernández és ballarina, coreògrafa, curadora i mare. Codirectora artística de La Poderosa, espai de creació i investigació artística entorn dels llenguatges del cos i les arts vives. Fundadora dels col·lectius Las Santas i ARTAS. Llicenciada en Dansa Contemporània i Coreografia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha col·laborat amb diversos coreògrafs i artistes creant peces on explora la relació imperativa amb el moviment. Des de fa uns anys, sota el paraigua de la recerca experimental, planeja labs i llocs d’experimentació i trobada entre creadors.

Babum bum bum

Programa

Dissabtes 3, 10, 17, 24, 31 d’octubre i 7 de novembre de 2020
Preu: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. 2€ per participant (tant adults com infants) acreditant situació de discapacitat.

Us suggerim que vingueu amb roba còmoda.

Oferim recursos de suport per a adults/infants amb necessitats d’accessibilitat. Consulteu els serveis disponibles per aquest taller a educacio [at] macba [dot] cat.

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13