El grup de recerca denominat "Modos de conocimiento artístico" de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Vigo acaba d'editar l'obra titulada Arte: diccionari ilustrado.

Noranta artistes de l'Estat espanyol, entre els quals hi ha Marina Núñez, Fernando Sánchez Castillo, Concha Jerez, Isidro Valcárcel, Menchu Lamas, Soledad Sevilla, Eva Loots, Fernando Sinaga, Bartolomé Ferrando, Juan Luis Moraza, Xosé Freixanes i Ana Soler, ofereixen la seva pròpia definició d'ART amb un ampli text acompanyat d'imatges de les seves obres recents.

La mateixa pregunta –"Què és Art?"– ha estat resposta per gairebé un centenar de pintors, escultors, performers i videoartistes, que han aportat paradigmes conceptuals, experiències creadores i testimonis exclusius explicats des de l'atmosfera dels seus tallers. Es tracta d'un Diccionari d'una sola paraula, que transmet en directe el que està passant ara en l'àmbit de l'art.

Presentació a càrrec de Juan Fernando de Laiglesia (escultor, catedràtic d'Escultura de la Universitat de Vigo i coordinador del grup de recerca MODO, que ha produït el llibre) i Juan Luis Moraza (escultor, titular de la Universitat de Vigo i membre del comitè editor).
Autor del llibre: grup de recerca "Modos de conocimiento artístico"
Servizo de Publicacións da Universidade de Vigo. 1a edició: agost 2012

Arte: Diccionario ilustrado

Programa

Dilluns 21 de gener, a les 19.30 h
Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics [at] macba [dot] cat