Dijous, 10 de juny de 2021

Acostumes a perdre el temps? Saps quants temps hi ha a la vida? Creus que existeixen els viatges en el temps? I no hauríem d’aprendre més sobre els nostres ritmes? Hem de saber perdre el temps, viatjar en el temps, imaginar altres ritmes de vida. Per això et convidem a la presentació del llibre Aprendre el temps. Manual sobre cronodiversitat, amb preguntes, reflexions, exercicis i pràctiques crítiques per suspendre el temps normatiu i obrir d’altres experiències temporals.

Raquel Friera i Xavier Bassas juntament amb l'alumnat de 4t d’ESO de l’assignatura “Visual i Plàstica” de l’Institut Poeta Maragall de Barcelona: Selma Amat, Valeria Antón, Kenneth Ariola, Fabricio Cadima, Katherine Fitzpatrick, Noa Garcia, Sean Isidro, Kheslhy Isla, Valeria Marcillo, Jessica Mendoza, Aya Miloun, Janna Moraga, Sira Muñoz, Lucía Santos, Idaira Silva, Helen Valera, Xinyi Xia i la professora Pilar Domènech.

Realitzat en el marc de l’11a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’associació A Bao A Qu.

Disseny de la publicació: Todojunto.

EN RESiDÈNCiA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Presentació llibre Creadors en residència

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de educacio [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 412 14 13.