Dilluns, 18 de maig de 2020. Dia Internacional dels Museus

Programa:

  • Durant tot el dia 18: videoprojecció Deaf Ears d'Antoni Abad
  • 18 h: conversa en directe

Deaf Ears, 2019*, en el seu format original, consta de tres videoprojeccions simultànies en les quals els participants sords dialoguen sobre una sèrie de temes de la seva elecció en llengua de signes catalana. L’artista ha triat una d’aquestes videoprojeccions per presentar-la en obert a macba.cat, que estarà disponible durant tot el dia 18 de maig. 

El mateix dilluns 18 de maig, a les 18 h, l’artista conversarà en directe amb Ferran Barenblit, director del MACBA, i amb Cristina Bonet, curadora adjunta de la seva darrera exposició al museu, megafone.net (2014), juntament amb Roc Pares i Soledad Gutierrez. La conversa, oberta a la participació del públic, es podrà seguir en streaming i serà subtitulada simultàniament en l’idioma original (català) i interpretada en llengua de signes catalana.

*Deaf Ears, 2019 és una obra realitzada gràcies a la Beca Multiverso a la creació en videoart 2018, Fundación BBVA - Museo de Bellas Artes de Bilbao, en col·laboració amb la Federació de Persones Sordes de Catalunya, la Fundació Phonos i la Universitat Pompeu Fabra.

Antoni Abad "Deaf Ears, 2019"

Continguts relacionats

Activitats

Àudios

FONS ÀUDIO #24. Antoni Abad