al

PLACES EXHAURIDES

L’objectiu del curs és imaginar, portar a terme i compartir propostes plàstiques inspirades en l’art contemporani i desenvolupar processos de creació inspirats en el treball de diferents artistes, amb la intenció d’aplicar a l’escola el treball i la metodologia proposades, especialment en l’àrea d’educació visual i plàstica.
La dinàmica del curs combinarà estones de teoria que facilitin la comunicació i l’apropament a l’art contemporani amb estones de caràcter pràctic on caldrà treballar amb materials específics per resoldre algunes propostes que seran plantejades com a problemes creatius amb infinites solucions possibles. El curs pretén que els participants s’adonin de la seva capacitat creativa, oferint-los eines perquè alliberin aquest potencial i deixin de banda inseguretats, pors i prejudicis, amb la intenció que cadascú pugui després fer el mateix amb els seus alumnes.
Adreçat a professorat d’educació infantil i primària que coneguin o no el projecte Expressart. Museu portàtil i vulguin aprofundir en els processos creatius i en les activitats practiques que es poden dur a terme a l’aula de plàstica prenent com a punt de partida l’art contemporani. Amb un caràcter essencialment pràctic.

Tots els cursos estan reconeguts pel "departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya" com a activitat de formació permanent.

Allibera la teva creativitat!

Programa

1, 2, 3, 6 I 7 DE JULIOL DE 2015, DE 10 A 13 h
Total: 15 hores
Preu: 20 euros
Lloc: MACBA
Curs impartit per Marta Berrocal

Per a més informació: 93 412 14 13 i
educacio [at] macba [dot] cat

Continguts relacionats

Vídeos

Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske