al

PLACES EXHAURIDES

L’objectiu del curs és imaginar, portar a terme i compartir propostes plàstiques inspirades en l’art contemporani i desenvolupar processos de creació inspirats en el treball de diferents artistes, amb la intenció d’aplicar a l’escola el treball i la metodologia proposades, especialment en l’àrea d’educació visual i plàstica.
La dinàmica del curs combinarà estones de teoria que facilitin la comunicació i l’apropament a l’art contemporani amb estones de caràcter pràctic on caldrà treballar amb materials específics per resoldre algunes propostes que seran plantejades com a problemes creatius amb infinites solucions possibles. El curs pretén que els participants s’adonin de la seva capacitat creativa, oferint-los eines perquè alliberin aquest potencial i deixin de banda inseguretats, pors i prejudicis, amb la intenció que cadascú pugui després fer el mateix amb els seus alumnes.
Adreçat a professorat d’educació infantil i primària que coneguin o no el projecte Expressart. Museu portàtil i vulguin aprofundir en els processos creatius i en les activitats practiques que es poden dur a terme a l’aula de plàstica prenent com a punt de partida l’art contemporani. Amb un caràcter essencialment pràctic.

Tots els cursos estan reconeguts pel "departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya" com a activitat de formació permanent.

Allibera la teva creativitat!

Programa

1, 2, 3, 6 I 7 DE JULIOL DE 2015, DE 10 A 13 h
Total: 15 hores
Preu: 20 euros
Lloc: MACBA
Curs impartit per Marta Berrocal

Per a més informació: 93 412 14 13 i
educacio [at] macba [dot] cat

Continguts relacionats

Vídeos