al
Patrocinador de comunicació:
Logo TV3
Catalunya Ràdio
El periódico100
Amb el suport de:
U.S. Consulate General Barcelona

Programa

DISSABTE 14, DIUMENGE 15 I DISSABTE 21 DE NOVEMBRE Taller de dansa per a nens i famílies
A càrrec dels educadors de la Merce Cunningham Dance Company

Aquest taller proposa experimentar l'espai del Museu a través de moviments inspirats en el treball de Merce Cunningham. Són convidats a participar-hi tant els nens com les seves famílies, que crearan petites coreografies a partir de l'observació dels moviments dels educadors, del temps i del context. En el taller s'introduiran elements d'atzar i també es fomentarà la interacció amb les obres d'art exposades.

Horaris: dissabtes 14 i 21 de novembre, 12 h i 17.30 h; diumenge 15 de novembre, 12 h
Atri i sales del Museu
Preu: 4 € per nen (inclou un acompanyant adult). A partir de 6 anys
Inscripció prèvia: 93 412 14 13 o educacio [at] macba [dot] cat

DIUMENGE 22 DE NOVEMBRE 12 - 14 h "Musicircus for children" de John Cage

Amb alumnes de les escoles de música de l'ACEM (Associació Catalana d'Escoles de Música), alumnes de l'Escola Infantil i Juvenil de Circ de l'Ateneu Popular 9 Barris i ballarins participants en el taller de la Merce Cunningham Dance Company a l'Institut del Teatre

Estrenat el 1967 a la Universitat d'Illinois, Musicircus consisteix en l'actuació conjunta d'un nombre variable de músics, ballarins i artistes de circ (el nom prové de la contracción de music i circus) que toquen simultàniament, sense respectar cap ordre o jerarquia entre ells, i sense que s'estableixi tampoc cap mena de separació entre executants i públic. El concepte reflecteix la fascinació de Cage per la multiplicitat de centres i focus d'atenció, i per la possibilitat de combinar llenguatges diferents tot respectant la seva especificitat.

La versió que presentem es basa en canvi en Musicircus for children, estrenada a Torí el 1984. Està protagonitzada per nens i nenes, estudiants de música, que així podran experimentar noves maneres d'acostar-se al fet sonor.

Coordinació: David Albet
Atri i sales del Museu. Accés amb l'entrada al Museu. Aforament limitat

Programes públics MACBA
Tel. 93 412 14 13
educacio [at] macba [dot] cat

Continguts relacionats

Activitats

Àudios

JOHN CAGE. Apunts per a una relectura del "Roaratorio"
28.10.2009
Son[i]a #79. Carmen Pardo
30.04.2009
Son[i]a #89.
29.10.2009