al
El dijous 5 i dissabte 7, a partir de les set de la tarda, l'espai de la Capella es converteix en un teatre polític i poètic en el qual es faran audibles els llenguatges minoritaris. Els alumnes del PEI han col·laborat amb un grup d'artistes i activistes per crear col·lectivament un laboratori en el qual es reinventa l'esfera pública a través de la parla i de l'escolta. Davant del model hegemònic d'espectador visual bípede, deambulant i silenciós que domina el museu modern, proposem una multiplicitat de subjectes polítics, de cossos i llenguatges, de formes de conèixer i experimentar que van més enllà de la visió i que es construeixen a través de la conversa i del tacte. Es tracta d'imaginar el museu com un lloc que faci possible activar els processos que Félix Guattari denominava «revolucions moleculars».
Participants: Michael Roberson, Javier Peñafiel (¡al oral!), Nadia Granados «La Fulminante», Pedro Costa, Jaume Ferrete, Antonio Centeno i Enric Lluc. Post-op, Quimera Rosa, Lucrecia Masson, Virginie Despentes, Mount Zion Soldiers, Rut Castells, Guerrilla urbana de actos de habla, Radio Nikosia, Rafa Marcos, Mariokisme, Solange Jacobs, Los valones mexicanos, Jesús Jeleton, Luis Guerra i Helena Torres, entre d'altres.
Actes de la parla

Programa

5 I 7 DE DESEMBRE, A PARTIR DE LES 19 h

5 DE DESEMBRE
19 h El Ballroom té alguna cosa a dir sobre l’ésser humà i la lluita per la llibertat. Masterclass sobre vogue-anàlisi amb Michael Roberson

21.15 h Acte de parla de Nadia Granados «La Fulminante»

21.30 Recorregut urbà Matar la por, a càrrec de Guerrilla

7 DE DESEMBRE
Es recomana portar un dispositiu mòbil o una llanterna.

21.30 hSolange, tô aberta, performance funk carioca de Pedro Costa

22.30 hFunk lessons reload, taller d'alumnes del PEI

Capella Macba i altres espais
Gratuït
Aforament limitat

Programes públics MACBA
Tel. 93 481 33 58
pei [at] macba [dot] cat