ZEMOS98 produeix processos de mediació entre institucions, col·lectius, societat civil i altres actors amb l'objectiu de crear espais que permetin diàlegs intersectorials, polítics i interculturals. La cooperativa, que treballa des de Sevilla, desenvolupa processos participatius i dispositius mediàtics que tenen cura dels comuns i hackegen les narratives dominants.

Durant les seves dues dècades d’existència, l’experimentació ha guiat la pràctica del col·lectiu, sempre orientada a plantejar preguntes i temptejar respostes per estimular el teixit social. ZEMOS98 farà una presentació pública per celebrar la seva existència i presentar un nou full de ruta que ressona en les paraules del Comitè Invisible: «organitzar-se de debò mai ha volgut ser res més que estimar-se.»

Foto: Julio Albarrán (CC NC SA)

Programa

DIMECRES 14 DE NOVEMBRE DE 2018, a les 19.30 h
Lloc: Auditori Meier. Accés per a persones amb mobilitat reduïda a través de l’edifici Meier (recepció del museu) lavabos_adaptats_15.jpg
Preu: Gratuït. Sense inscripció prèvia.
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske