ZEMOS98 produeix processos de mediació entre institucions, col·lectius, societat civil i altres actors amb l'objectiu de crear espais que permetin diàlegs intersectorials, polítics i interculturals. La cooperativa, que treballa des de Sevilla, desenvolupa processos participatius i dispositius mediàtics que tenen cura dels comuns i hackegen les narratives dominants.

Durant les seves dues dècades d’existència, l’experimentació ha guiat la pràctica del col·lectiu, sempre orientada a plantejar preguntes i temptejar respostes per estimular el teixit social. ZEMOS98 farà una presentació pública per celebrar la seva existència i presentar un nou full de ruta que ressona en les paraules del Comitè Invisible: «organitzar-se de debò mai ha volgut ser res més que estimar-se.»

Foto: Julio Albarrán (CC NC SA)

Programa

DIMECRES 14 DE NOVEMBRE DE 2018, a les 19.30 h
Lloc: Auditori Meier. Accés per a persones amb mobilitat reduïda a través de l’edifici Meier (recepció del museu) lavabos_adaptats_15.jpg
Preu: Gratuït. Sense inscripció prèvia.
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
L’or no s’associa amb la brutícia. I l’or, com els diamants, és un material exalçat. Té un grau d’abstracció tal que et situa –si el fas servir artísticament– en un nivell encara més elevat.
James Lee Byars