Exposició

Charlotte Posenenske: Work in Progress

18 oct. 2019 al 08 març 2020

18 oct. 2019 al 08 març 2020

Charlotte Posenenske

Charlotte Posenenske "Vierantrohre (Square Tube)", Series D, 1967-2018, vista d'instal·lació, Haus Konstruktiv, Zürich, 2010. © Estate of Charlotte Posenenske. Foto: Dr. Burkhard Brunn, Frankfurt am Main.

Charlotte Posenenske: Work in Progress aprofundeix en la pràctica d’aquesta artista alemanya entre els anys 1956 i 1968, un breu però intens període en què es va dedicar a la creació artística. Posenenske (1930-1985) va néixer com a Charlotte Mayer a Wiesbaden, Alemanya, en el si d’una família jueva. Va estudiar a l’Acadèmia Estatal de Belles Arts de Stuttgart amb Willi Baumeister, que la va introduir en el moviment modern i el constructivisme soviètic.

L’obra de Posenenske oscil·la entre el minimalisme i el conceptualisme, l’art participatiu i la performance, la pràctica social i la crítica institucional. L’exposició reuneix els seus primers dibuixos i pintures, els seus relleus d’alumini, i les seves últimes i conegudes escultures modulars. També s’hi inclouen els prototips originals d’aquestes escultures modulars, així com elements de nova fabricació.

Comissariada per: Jessica Morgan, (Nathalie de Gunzburg Director, Dia Art Foundation), Alexis Lowry (Associate Curator, Dia Art Foundation)

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Artistes

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.