Exposició

Posicions en el món real

Martha Rosler

20 oct. 1999 al 10 gen. 2000

Martha Rosler

Martha Rosler "Transparent Box or Vanity Fair" de la sèrie "Body Beautiful or Beauty Knows No Pain", 1966-1972.

Martha Rosler (Brooklyn, Nova York, 1943) ha mantingut una posició clau en el desenvolupament de nous models de pràctica artística orquestrats entorn de la voluntat de treballar políticament, és a dir, de trobar noves formes d'interacció entre l'art i les forces socials. La seva obra parteix d'una tradició del pensament i la pràctica fotogràfica d'esquerres que té els seus orígens en les avantguardes productivistes dels anys trenta. Així doncs, la fotografia i el fotomuntatge es conceben com a mitjans d'activisme més propers a les noves formes mediàtiques d'art popular que a les tradicions de les Belles Arts.

Amb aquest rerefons ideològic, Rosler travessa els anys setanta i vuitanta integrant en la seva obra múltiples influències teòriques, molt especialment les vinculades al feminisme i a la reflexió urbanística.

Martha Rosler. Posicions en el món real va ser la primera gran exposició retrospectiva dedicada a l'artista a l'Estat espanyol. La mostra va comptar amb més de seixanta obres, entre fotografies, vídeos, instal·lacions i documents.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't