Exposició

Desacuerdos

04 març al 29 maig 2005

Joan Rabascall

Joan Rabascall "Elecciones Show", 1977

El 2004, amb Com volem ser governats?, el MACBA havia posat en pràctica un model expositiu d’estructura descentralitzada i de col·laboració en xarxa amb què es pretenia crear dinàmiques d’intervenció en l’espai públic metropolità. Podríem dir que aquesta metodologia de treball es va traduir a escala estatal i amb voluntat historiogràfica a Desacuerdos. Sobre arte, políticas y esfera pública en el Estado español.

Desacuerdos va ser un projecte d’investigació que diverses institucions culturals van posar en marxa el 2003. El seu objectiu era articular un contramodel historiogràfic que permetés traçar nous mapes i narratives de les singularitats artisticoculturals de l’Estat espanyol, des de la dècada dels setanta fins a l’actualitat.

Els resultats d’aquest procés d’investigació col·lectiu, rizomàtic i descentralitzat es van materialitzar en diferents formats: les exposicions del MACBA i del Centro José Guerrero de Granada; un ampli programa d’activitats, debats públics i trobades; una pàgina web, i una col·lecció de publicacions.

Activitats relacionades

Un programa de cinema comissariat per Julio Pérez Perucha

Data inici:
Del 31 març
Data fi:
al 09 juny 2005
Horari:
Espai:
MACBA
 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Publicacions

Documents

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.