Activitats Altres

Explorant Collserola

21 Personae

10 nov. 2018

10 h

Foto: Francisco Navarrete Sitja

Foto: Francisco Navarrete Sitja

El massís de Collserola envolta la ciutat de Barcelona per la banda nord-occidental. Tot i ser una elevació considerable, el principal contacte amb aquesta serra és la vista de l’església del Tibidabo (que n’és el cim més alt). Però, quins detalls i secrets surten a la llum quan ens hi acostem? Com és la vida en aquells barris que tenen un vincle quotidià amb la serra? Quina ha estat la relació entre Barcelona i Collserola al llarg de la història? Què implica canviar la perspectiva i observar la ciutat des d’allà?

El Centre d’Activitats de Muntanya 9Barris (CAM9B) és un grup de joves excursionistes que recorren Collserola i altres muntanyes de la zona des de fa més de trenta anys, amb un sentit de responsabilitat mutu i de respecte pels espais naturals del territori que habiten. A partir del recorregut exploratori per la serra que ens proposen, compartiran amb nosaltres el que han trobat en les seves excursions i les diverses experiències –tant les seves pròpies com les dels qui hi participem– vivint als barris que s’enfilen pel massís.

En acabar la passejada, els qui ho vulguin es podran afegir a un dinar en una de les antigues masies que hi ha en aquest vessant de la ciutat.

Coordinat per Laura Arensburg i Julieta Obiols

Programa

DISSABTE 10 DE NOVEMBRE, a les 10 h
Preu
: gratuit. Amb inscripció prèvia
Participants: 20
Punt de trobada: Masia de la Guineueta, plaça de ca N’Ensenya, La Guineueta

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Amb el suport de:

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

Informació de contacte

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

#21PersonaeParticipa a la conversa!

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Exposicions

Activitats

Documents

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.