Activitats Conferències i debats

The Museum is Closed

Equipo re

24 maig 2016

Equipo re

Equipo re

The Museum is Closed és un espai de mediació entre agents a partir de l’escolta de propostes amb la voluntat de generar reflexió i diàleg al voltant de la pràctica artística. Quan el museu és tancat, s’aprofita la ficció de l’invisible per presentar l’error com a projecte, fugir del marc generacional i provocar situacions de present analògic en què siguin possibles el matís i l’associació.

Al maig TMIC presenta els últims projectes d’Equipo re, després de l’exposició inaugurada a l’abril a Tabakalera, que mostra una part important del procés d’investigació entorn de l’Anarchivo sida. Equipo re és una plataforma d’investigació i acció transterritorial i col·laborativa nascuda de l’interès dels seus participants per l’articulació de l’espai de l’art amb l’acció crítica. El treball d’Equipo re uneix l’acció en els entorns de l’arxiu, l’organització de trobades i tallers, l’exhibició, la construcció de cartografies i la producció de narratives com a mètode de recerca.

Equipo re ha desenvolupat iniciatives d’investigació, interlocució i debat en contextos com el MACBA (Barcelona); el Museo de Arte Contemporáneo MAC (Santiago de Xile); el MUMS – Movimiento por la Diversidad Sexual (Santiago de Xile); la Universidad de Concepción (Concepción, Xile); el Centro Cultural de España (Buenos Aires, Argentina); La Purée Associació Cultural (Barcelona); el Museo Reina Sofía (Madrid); UNIA arteypensamiento (Sevilla); Loop (Barcelona), entre d’altres.

Més informació: http://equipo-re.org
Segueix les sessions anteriors al blog http://themuseumisclosed.tumblr.com/

Programa

DIMARTS 24 DE MAIG DE 2016, DE 18 A 21 h
Lloc: Espai Taller

Patrocinador principal d'activitats:

Amb el suport de:

Inscripció

Entrada gratuïta. Places limitades.

Contacte

Més informació: amics@macba.cat i tel. 93 481 33 68

Informació de contacte

#ParlemDArtParticipa a la conversa!

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.