Activitats Altres

El futurible i el possible

21 Personae

11 març 2019

18.30 h

Foto: cortesía de Marçal Gifra

Foto: cortesía de Marçal Gifra

Aquesta trobada porta la presència d’un barceloní multifacètic, curiós, inquiet, erudit i apassionat. Marçal Gifra és un emprenedor consolidat, assessor de diverses institucions internacionals, consultor i investigador de tendències socials, orador i docent universitari. Entossudit a pensar altres mons possibles fora de la terra, mira d’acostar l’espai a la terra. De maneres poc convencionals, Gifra desafia l’horitzó de l’imaginable i el previsible, i s’esforça a trobar aquelles petites coses que puguin tenir un impacte positiu en la vida de les persones.

En aquesta trobada viatjarem de la mà de les previsions que Gifra ens donarà a través d’una sèrie de dades, estadístiques i progressions de futur. Ens enfrontarem al repte de veure futur en un context de catàstrofes i crisis global.

Coordinat per Vatiu Nicolás Koralsky

Programa

DILLUNS 11 DE MARÇ, a les 18.30 h
Participants:
30
Lloc: MACBA, Aula Zero
Preu: gratuit. Amb inscripció prèvia

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Amb el suport de:

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

Informació de contacte

#21PersonaeParticipa a la conversa!

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.