Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  27 abr. 2019
  Tipus:
  Conferències i debats

  Activitat amb motiu de la inauguració de l’exposició Una arxiva del DIY (Do It Yourself/Fes-ho tu mateixa), arxiva de publicacions autoeditades i autogestionades de col·lectius, associacions i grups feministes i/o queer, basada sobretot per a aquesta exposició en femzins (fanzins fets per dones). Gelen Jeleton creadora d’aquesta ...

 • Data:
  23 abr. 2019
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  SONDES #25

  Chris Cutler

  A finals del segle XIX, la música va canviar de manera dràstica degut a dos factors: el col·lapse de la tonalitat convencional, que va fer trontollar els fonaments de la música culta, i la invenció d’una nova i revolucionària forma de memòria, l’enregistrament sonor, que va redefinir i donar força al món de la música popular. Una ...

 • Data:
  13 abr. 2019
  Tipus:
  Visita guiada

  Visitem "Christian Marclay. Composicions" amb Serafín Álvarez, artista, investigador i docent.

 • Data:
  12 abr. 2019
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb José Luis Barrios Lara que no vam poder fer servir en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  06 abr. 2019
  Tipus:
  Visita guiada

  Parlem de Col·lecció amb el Grup de treball

  Anna Botó; Júlia Calvo; Paco Escobar; Mónica Galván; Mònica Moreno; Àngels Pradilla

  Visitem "Un Segle Breu: Col·lecció" amb el Grup de treball sobre la Col·lecció (Anna Botó, Júlia Calvo, Paco Escobar, Mónica Galván, Mònica Moreno i Àngels Pradilla).

 • Data:
  27 març 2019
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Zenaida Osorio que no vam poder fer servir en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.