Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  18 set. 2018
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Maria F. Dolores que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  12 set. 2018
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Melanie Smith que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  04 set. 2018
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Parlem amb Mônica Hoff de dadaisme epistemològic, pedagogia en públic, institucions que aprenen, el disens com a estratègia per a generar moviment i pensament, escales, micropolítica, esquerdes en les quals passa tot, d’anar a poc a poc i, fins i tot, de parar. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa ...

 • Data:
  23 ago. 2018
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  A càrrec de Chris Cutler A finals del segle XIX, la música va canviar de manera dràstica degut a dos factors: el col·lapse de la tonalitat convencional, que va fer trontollar els fonaments de la música culta, i la invenció d’una nova i revolucionària forma de memòria, l’enregistrament sonor, que va redefinir i donar força al món de ...

 • Data:
  16 ago. 2018
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Domènec que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  09 ago. 2018
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Martha Rosler que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.