Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  20 set. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Jota Izquierdo parla sobre capitalisme groc, economia informal, emprenedoria underground, exotització, enginy i reproductibilitat pirata, a ritme de cumbia. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  14 set. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Malcolm Le Grice parteix de “Berlin Horse”, la seva obra de 1970 present a la Col·lecció MACBA, per parlar també de cinema expandit, estructuralisme materialista, latència, suspens i la representació del temps al seu treball.

 • Data:
  04 set. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Andrea Fraser que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  03 set. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Chris Cutler segueix analitzant la importació d'instruments exòtics, en aquest cas d'Àfrica, en la cerca d'una expressió cultural i política específicament no americana a Amèrica. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  17 ago. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Mircea Cantor parla sobre la seva obra "Chaplet" (2007), sobre l'impacte de les fronteres i la societat de control, i sobre la ressonància poètica de les petjades, els materials i d’altres rastres físics. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  09 ago. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Christoph Draeger que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.