Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  07 nov. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  Visita comentada a càrrec de Teresa Grandas, comissària de l’exposició. Activitat exclusiva per als Amics del MACBA.

 • Data:
  25 oct. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  ¿Podem pensar a través de l'escolta? Seth-Kim Cohen, Christoph Cox, Julian Henriques, Casey O’Callaghan, Peter Szendy i Salomé Voegelin exposen per què reflexionar no hauria d'estar renyit amb ressonar... Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  22 oct. 2016
  Tipus:
  Visita guiada

  L’exposició MIRALDA MADEINUSA recupera la totalitat dels projectes de l’artista vinculats als Estats Units, que abasten des de meitat dels anys setanta fins a final dels noranta.

 • Data:
  11 oct. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Kendell Geers parla sobre estructures de poder, terrorisme, violència lingüística, africanitat i tensions sociopolítiques abans i després de l'apartheid. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  07 oct. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Carlos Garaicoa que no vam poder utilitzar en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  20 set. 2016
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Jota Izquierdo parla sobre capitalisme groc, economia informal, emprenedoria underground, exotització, enginy i reproductibilitat pirata, a ritme de cumbia. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.