Àudio

Tots els àudios

 • Data:
  08 maig 2019
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Aquest podcast és part del projecte Re-Imagine Europe, cofinançat pel programa Creative Europe programme de l'Unió Europea. Llibreria de sons a càrrec de Roc Jiménez de Cisneros i Stephen Sharp, produïda als estudis d'Ina/GRM (París). Entrevista a càrrec d'Anna Ramos. Guió de Loli Acebal. Produït per Violeta Ospina. En aquest ...

 • Data:
  05 maig 2019
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  En aquest podcast, Zinovieff ens parla de com va muntar el primer ordinador personal del món, de l’època d’EMS i de l'equip humà que el va acompanyar, del listening room, l'acadèmia, Harrison Birtwistle i Hans Werner Henze, d’enginyeria i experimentació, de com no mantenir un arxiu de so, de geologia, d’Unit Delta Plus, de com ...

 • Data:
  13 abr. 2019
  Tipus:
  Visita guiada

  Visitem "Christian Marclay. Composicions" amb Serafín Álvarez, artista, investigador i docent.

 • Data:
  12 abr. 2019
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb José Luis Barrios Lara que no vam poder fer servir en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

 • Data:
  06 abr. 2019
  Tipus:
  Visita guiada

  Parlem de Col·lecció amb el Grup de treball

  Anna Botó; Júlia Calvo; Paco Escobar; Mónica Galván; Mònica Moreno; Àngels Pradilla

  Visitem "Un Segle Breu: Col·lecció" amb el Grup de treball sobre la Col·lecció (Anna Botó, Júlia Calvo, Paco Escobar, Mónica Galván, Mònica Moreno i Àngels Pradilla).

 • Data:
  27 març 2019
  Tipus:
  Ràdio Web MACBA

  Recuperem aquí fragments inèdits de l'entrevista amb Zenaida Osorio que no vam poder fer servir en el seu moment. Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.