Imatge destacat visita virtual Col·lecció 31

Des de les vostres pantalles podreu apropar-vos a l’imponent instal·lació multisensorial de Cildo Meireles, deambular entre les 101 fotografies de la peça de Hans-Peter Feldman, recórrer el muntatge de l’obra d’Andreas Siekmann o aprofundir en les paradoxes socials d’Adrian Melis.

Si bé res és comparable a l’experiència presencial, en aquest recorregut us oferim un nodrit repertori de continguts digitals (vídeos, àudios i textos) adreçats a aconseguir que la vostra visita virtual sigui el més complerta i atractiva possible.

Així mateix, aquest recorregut es presenta com a recurs idoni tant pels que desitgeu preparar-vos la visita a la Col·lecció MACBA 31 abans d’accedir al museu, com pels que opteu per completar, a posteriori i des de qualsevol lloc, l’experiència viscuda a les sales.

Us recomanem que feu servir les fletxes blanques que apareixen a les diferents pantalles o bé que navegueu a través del menú situat al lateral superior esquerra de la pantalla. I pareu especial atenció als punts d’informació que trobareu associats a les diferents obres.

El blau protegeix el blanc de la innocència. El blau s’emporta el negre. El blau és la foscor feta visible.
Derek Jarman