Fi

Fa 8 setmanes, us donàvem la benvinguda al nostre diari de confinament recordant que l’art, en ocasions, s’avança a la vida i us convidàvem a deixar-vos acompanyar per les obres de la col·lecció del MACBA.

De dilluns a diumenge, sense faltar ni un sol dia, les i els artistes de la col·lecció ens han parlat de vivències, pors i esperances. Durant 56 dies, ens hem enfilat al cel amb els inflables de Josep Ponsatí i hem gaudit de la felicitat condensada en un platet de llet de Fischli & Weiss. Hem sentit el calfred del llit d’hospital d’Anne-Lise Coste i la por a vellesa punyent retratada per Ahlam Shibli. Hem compartit els somnis amagats rere les cases aèries de Gordon Matta-Clark i la música visual de Josep M. Mestres Quadreny. Hem compartit també la ràbia de l’art enfadat de Jean Michel-Basquiat, hem olorat la pluja africana de Miquel Barceló i Harun Farocki ens ha parlat de les noves guerres del nostre present.

El confinament s’acaba, però volem seguir acompanyant-vos des del MACBA, amb propostes setmanals per apropar-vos a la nostra col·lecció. Els dilluns i els dijous ens trobareu aquí, convençuts que l’art és una eina per seguir vivint.

Antònia Maria Perelló, conservadora i cap de la Col·lecció

 

Anar al Diari de confinament