La imatge de l’obra no està disponible on-line.

Werker 7 – The Language of Revolution, Index, 2013

Werker 7 – El llenguatge de la revolució, Índex, 2013
Instal·lació, 30 x 40 cm
Werker Magazine és un projecte de Marc Roig Blesa i Rogier Delfos, que es fixen en la relació entre el treball i la representació fotogràfica. Aquesta instal·lació s’ha extret de Werker 7, un número inspirat per conceptes expressats per Ariella Azoulay en la conferència «The Language of Revolution – Tidings from the East». La revolució es veu com una expressió civil que té lloc en l’espai públic i es qüestiona la responsabilitat civil de l’espectador en el marc dels conflictes. S’examina el paper de la fotografia en la construcció d’un llenguatge revolucionari global.
Les normes de la publicació convencional s’inverteixen: les llegendes ocupen el lloc de les imatges, que al·ludeixen a moviments socials i a revolucions d’arreu del món.

Fitxa tècnica

Títol original:
Werker 7 – The Language of Revolution, Index
Artista:
Werker Collective
Data de creació:
2013
Any d'adquisició:
2016
Fons:
Col·lecció MACBA. Dipòsit de la Generalitat de Catalunya
Tipus d'objecte:
Instal·lació
Tècnica:
Xerografia sobre paper i vinil adhesiu
Dimensions:
30 x 40 cm (alt x ample)
Número d'edició:
Ed.1/3 + 1 P.A.
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Dipòsit de la Generalitat de Catalunya. Col·lecció Nacional de Fotografia
Copyright:
© Werker Collective
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.

M’agrada pensar que, a l’obra, l’artista no és res més que un material d’un altre tipus, que coopera amb la resta de materials.
Robert Rauschenberg