Carregant...

Another Little Breakfast, 1968

Un altre petit esmorzar, 1968
Pintura, 6 elements de mides diverses

Herminio Molero va formar part de l’anomenada Nova Figuració Madrilenya, una tendència artística pop i irònica dels anys setanta. Interessat en la poesia visual i concreta, sempre s’ha considerat «un pintor que fa música».

Entre els seus primers poemes, la sèrie Blues (1968) relaciona elements lingüístics amb figures de rellotges i ocells, elements recurrents en la seva obra que assoleixen qualitats musicals per la seva seqüencialitat i dinamisme. Another Little Breakfast (1968) incorpora imatges d’icones de la música com John Lennon, Judy Collins, Jane Birkin, Bob Dylan, Marianne Faithfull o Mick Jagger, o superherois del còmic americà com el Capità Amèrica.


Fitxa tècnica

Títol original:
Another Little Breakfast
Número de registre:
2656
Artista:
Molero, Herminio
Data de creació:
1968
Any d'adquisició:
2006
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Pintura
Tècnica:
Esmalt sobre cartoné
Dimensions:
6 elements de mides diverses
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Obra adquirida gràcies a Fundació Puig
Copyright:
© Herminio Molero, VEGAP, Barcelona
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.