Carregant...

Fresh Acconci
, 1995

Acconci fresc, 1995

Els artistes Paul McCarthy i Mike Kelley replantegen les clàssiques performanes dels anys setanta de Vito Acconci, sota el punt de vista irònic de la sensibilitat de Califòrnia del Sud. McCarthy declara: «(Fresh Acconci és una referència a l'art d'ara, a un ressorgiment dels setanta i un interès per la joventut en el món de l'art. També hi ha referències a les pel·lícules de Hollywood en súper 8 i al porno tou que es feia als turons de Hollywood.... A Fresh Acconci, l'escena artística de Nova York art es barreja amb Hollywood. Se solapen dues classes d'estètica. El film creua la línia del que és políticament correcte, tot estovant o obscurint el significat.


Fitxa tècnica

Títol original:
Fresh Acconci
Número de registre:
2771
Artista:
Kelley, Mike - McCarthy, Paul
Data de creació:
1995
Any d'adquisició:
2006
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Mèdia
Tècnica:
Vídeo monocanal, color, so, 45 min
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Copyright:
© Paul McCarthy; © Mike Kelley Foundation
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites informació específica sobre l’obra o l’artista, ens pots contactar a colleccio [at] macba.cat i/o visitar la biblioteca del MACBA.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.

Entrar en un museu és una cosa que comença a casa, en un avió, en un tuit
Mark Wigley