Carregant...

Vivendes...vivendes, 1976

Material gràfic, Coberta i contracoberta: 20 x 26,7 cm c/u; 5 fulls interiors: 20,1 x 25,2 cm c/u, i 5 fulls interiors: 20,1 x 25,2 cm c/u
Vivendes... vivendes consisteix en un projecte desenvolupat amb diversos suports que investiga la manera amb què les desigualtats socials es reflecteixen en les vivendes. L'obra analitza les cases d'alguns barris de Barcelona i voltants, on la distribució i l'ús de l'espai, la decoració i la presència o absència d'objectes o electrodomèstics revelen condicions de vida molt diverses. Mentre que les cases de barris obrers freguen els mínims legals d'habitabilitat, els espais burgesos es construeixen com afirmacions de poder i prestigi. L'estudi conclou que hi ha dos tipologies d'habitatges: les de les classes dominants i les de les dominades.

Fitxa tècnica

Títol original:
Vivendes...vivendes
Número de registre:
2795
Artista:
Grau, Eulàlia
Data de creació:
1976
Any d'adquisició:
2006
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Material gràfic
Tècnica:
Impressió ófset i fotomecànica sobre paper
Dimensions:
Coberta i contracoberta: 20 x 26,7 cm c/u; 5 fulls interiors: 20,1 x 25,2 cm c/u, i 5 fulls interiors: 20,1 x 25,2 cm c/u
Número d'edició:
Ed. 63/100
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Copyright:
© Eulàlia Grau, VEGAP, Barcelona
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.