La imatge de l’obra no està disponible on-line.

Reporting from São Paulo, I'm from the United States, 1998

Informant des de São Paulo, sóc dels Estats Units, 1998
La performance produïda per la secció nord-americana de la 24a edició de la Biennal de São Paulo, el 1998, adopta la forma de reportatges de notícies per a la televisió gràcies a un equip de TV Cultura. Aquests reportatges s’havien d’emetre a escala nacional en un programa tipus «magazine», però a causa dels esdeveniments transcorreguts durant la Biennal, com les eleccions nacionals, les inundacions locals i la crisi econòmica global, no es van emetre mai. Aquests esdeveniments, però, proporcionen un context dramàtic per abordar el tema de la Biennal, que en aquesta edició es va centrar en l’antropofàgia o canibalisme.
Convertida en periodista, Fraser relaciona aquest tema amb els vincles entre les biennals internacionals d’art, el neocolonialisme i la globalització econòmica.

Fitxa tècnica

Títol original:
Reporting from São Paulo, I'm from the United States
Número de registre:
5627
Artista:
Fraser, Andrea
Data de creació:
1998
Any d'adquisició:
2017
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Enregistrament audiovisual
Tècnica:
5 vídeos monocanal, color, so, 23 min 41 s
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Copyright:
© Andrea Fraser
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.