La imatge de l’obra no està disponible on-line.

Y el otro sueño, 1980

I l'altre somni, 1980
Material gràfic, 38 x 50 cm

La incursió d’Alicia Fingerhut en el registre conceptual va ser puntual. Si bé va formar part activament del Grup de Treball fins que aquest es va desintegrar, el 1975 va tornar aviat a la pintura. En aquests anys, Fingerhut va realitzar una sèrie d’accions centrades en el propi cos i un treball gràfic amb material procedent dels mitjans de comunicació en un moment en què l’ús de la fotocòpia era una de les reivindicacions de l’art conceptual. Y el otro sueño, presentada a l’exposició Encendido (Sala Vinçon, Barcelona, 1981), forma part d’aquest treball amb imatges de premsa construït com un diàleg entre el registre, íntim i privat, del món oníric i la imatge pública que es mostra d’un mateix. Un diàleg que, en el cas de Fingerhut, conté, alhora, un clar element d’exploració formal.


Fitxa tècnica

Títol original:
Y el otro sueño
Número de registre:
RT.0042
Artista:
Fingerhut, Alicia
Data de creació:
1980
Fons:
Col·lecció MACBA. Dipòsit de l’Ajuntament de Barcelona. Donació Rafel Tous (en procés d’incorporació)
Tipus d'objecte:
Material gràfic
Tècnica:
Litografia òfset i aquarel·la sobre paper
Dimensions:
38 x 50 cm (alt x ample)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Dipòsit de l'Ajuntament de Barcelona. Donació Rafael Tous
Copyright:
© Hereus d'Alicia Fingerhut
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.