Carregant...

Serie "Proyectos espaciales" #2, ca. 1975

Sèrie "Projectes espacials" #2, ca. 1975
Collage, 40 x 60 cm
Com en la performance i l’art d’acció, també en altres aspectes del seu treball Esther Ferrer ha escollit conscientment el que és provisional enfront del que és permanent. Fidel a aquesta línia de treball, en els seus projectes escultòrics, l’artista ha emprat materials fràgils, raó per la qual moltes de les maquetes i estructures que va realitzar durant els anys seixanta i setanta no s’han conservat. «Mai he tingut gaire interès a realitzar els meus projectes en un espai real a gran escala; si la maqueta que faig funciona, l’obra està feta. Si tinc l’oportunitat de realitzar-la en un espai real, magnífic; però si no, no passa res. Per mi l’art és un procés.»
Com la mateixa artista explica, el procés és tan important com el resultat final de l’obra d’art. La sèrie Proyectos espaciales reuneix un conjunt de maquetes de possibles projectes d’intervenció «en» i «amb» l’espai.

Fitxa tècnica

Títol original:
Serie "Proyectos espaciales" #2
Número de registre:
5124
Artista:
Ferrer, Esther
Data de creació:
ca. 1975
Any d'adquisició:
2014
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Collage
Tècnica:
Fil sobre cartró
Dimensions:
40 x 60 cm (alt x ample)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Obra adquirida gràcies a Freixenet
Copyright:
© Esther Ferrer, VEGAP, Barcelona
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.