La imatge de l’obra no està disponible on-line.

Moat-1, 2016

Fosar-1, 2016
Instal·lació, 180 x 250 x 350 cm

L’arquitectura dels parcs infantils del anys seixanta i setanta li serveix a Laia Estruch per desplegar una pràctica experimental escènica a l’entorn del cos, el moviment propi i la veu. A partir de diferents estructures i formes tipològiques de mobiliari urbà infantil dissenyades per l’artista –que evoquen la circularitat, la noció de bola i l’estructura de barres en forma d’arc típica dels parcs d’aquells anys–, construeix la sèrie Moat, que pren el nom del fossat que envoltava els castells o fortificacions. L’artista activa la seva estructura de ferro a través d’una veritable exploració d’exercicis i trajectòries corporals i vocals que li permeten indagar   comportaments, gestos i cossos en les arquitectures de lleure infantil del segle passat. Una estructura transitable que, com apunta Estruch, «actua al mateix temps com a escenari, partitura i arxiu».


Fitxa tècnica

Títol original:
Moat-1
Número de registre:
AJC.0028
Artista:
Estruch, Laia
Data de creació:
2016
Estat:
En exposició
Fons:
Col·lecció MACBA. Dipòsit de l’Ajuntament de Barcelona (en procés d’incorporació)
Tipus d'objecte:
Instal·lació
Tècnica:
Ferro esmaltat
Dimensions:
180 x 250 x 350 cm (alt x ample x fons)
Sala:
Edifici Meier, Planta 1
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Dipòsit de l'Ajuntament de Barcelona. Obra adquirida per l’Ajuntament de Barcelona a través del MACBA per a la “Convocatòria d’adquisició d’obra artística per a promocionar creadores i creadors en l’àmbit de l’art contemporani
Copyright:
© Laia Estruch
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.