Carregant...

A. E, I, O, U, 1975

Fotografia, 5 elements: 21,5 x 15,5 cm c/u

La relació entre els significats i les coses es troba molt present en les sèries de Jordi Cerdà elaborades amb capses i petits contenidors, amb un primer conjunt d’objectes encapsats produït entre 1973 i 1974, i en la sèrie pròpiament anomenada Capses, realitzada entre 1975 i 1978. La designació, la nominalització, l’analogia i altres operacions associades al llenguatge són objecte d’exploració en accions físiques, com lletrejar els sons bàsics de les vocals, encapsar conceptes, indicar els números bàsics o associar els paisatges pintats per Jean-Baptiste-Camille Corot amb els gasos nobles, aquests elements químics que prenen el nom de la seva semblança amb els metalls nobles, amb els quals comparteixen una reactivitat extremament baixa.


Fitxa tècnica

Títol original:
A. E, I, O, U
Número de registre:
RT.0028
Artista:
Cerdà, Jordi
Data de creació:
1975
Fons:
Col·lecció MACBA. Dipòsit de l’Ajuntament de Barcelona. Donació Rafel Tous
Tipus d'objecte:
Fotografia
Tècnica:
Fotografia a les sals de plata i tinta sobre paper
Dimensions:
5 elements: 21,5 x 15,5 cm c/u (alt x ample)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Dipòsit de l'Ajuntament de Barcelona. Donació Rafael Tous
Copyright:
© Jordi Cerdà
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.