Carregant...

New River Watercolor Series IV, 1988

Aquarel·la de New River, sèrie IV, 1988
Pintura, 66 x 101,2 cm

“Al principi pensàvem en allò que podria anomenar-se bellesa imaginària, un procés de buit elemental en el qual només sorgien algunes coses. [...] Després, quan hi vam començar a treballar de debò, ens va caure al damunt una mena d’allau que no es corresponia en absolut amb aquella bellesa que ens havíem proposat com a objectiu. I ara cap a on avancem? [...] Doncs cap endavant; per aquest camí s’arriba, sens dubte, a una revelació. Jo no tenia ni idea que passaria això, però suposava que podia passar alguna altra cosa. Les idees són una cosa, i el que passa n’és una altra de ben diferent.”

John Cage: «Where Are We Going? And What Are We Doing?», Silence. Middeltown, Conn.: Wesleyan University Press, 1961, p. 220-222.


Fitxa tècnica

Títol original:
New River Watercolor Series IV
Número de registre:
1726
Artista:
Cage, John
Data de creació:
1988
Any d'adquisició:
2001
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Pintura
Tècnica:
Aquarel·la sobre paper
Dimensions:
66 x 101,2 cm (alt x ample)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Dipòsit particular, Barcelona
Copyright:
© The John Cage Trust
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.