Carregant...

Cadaqués 1, 1982

Collage, 48,2 x 62,7 cm

“Al principi pensàvem en allò que podria anomenar-se bellesa imaginària, un procés de buit elemental en el qual només sorgien algunes coses. [...] Després, quan hi vam començar a treballar de debò, ens va caure al damunt una mena d’allau que no es corresponia en absolut amb aquella bellesa que ens havíem proposat com a objectiu. I ara cap a on avancem? [...] Doncs cap endavant; per aquest camí s’arriba, sens dubte, a una revelació. Jo no tenia ni idea que passaria això, però suposava que podia passar alguna altra cosa. Les idees són una cosa, i el que passa n’és una altra de ben diferent.”

John Cage: «Where Are We Going? And What Are We Doing?», Silence. Middeltown, Conn.: Wesleyan University Press, 1961, p. 220-222.


Fitxa tècnica

Títol original:
Cadaqués 1
Número de registre:
3378
Artista:
Cage, John
Data de creació:
1982
Any d'adquisició:
2008
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Collage
Tècnica:
Collage, tinta i llapis sobre paper
Dimensions:
48,2 x 62,7 cm (alt x ample)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Dipòsit Família Bombelli
Copyright:
© The John Cage Trust
Recursos d'accessibilitat:
No

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.