Carregant...

Sense títol (Habitacle), 1991

Instal·lació, 254 x 327,5 x 236 cm
El concepte de fragment i modularitat recorre l’obra de Pep Agut, així com l’ús d’elements de treball propis de la pintura i de l’art en general, com el cavallet, el llenç o la vitrina expositiva. En aquesta obra, l’artista utilitza teles de pintor per construir volumetries o peces arquitectòniques. Alliberat de la càrrega iconogràfica del llenç, aquest es converteix en retícula i en material constructiu. Agut construeix una habitació a escala real, un àmbit que funciona com un espai negatiu que remet a la mateixa idea d’habitabilitat. És així com l’espai de la representació esdevé un lloc habitable encara per definir, en un àmbit que requereix la presència humana per activar-se.

Fitxa tècnica

Títol original:
Sense títol (Habitacle)
Número de registre:
1674
Artista:
Agut, Pep
Data de creació:
1991
Any d'adquisició:
2001
Fons:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA
Tipus d'objecte:
Instal·lació
Tècnica:
Tela de cotó, fusta i conglomerat
Dimensions:
254 x 327,5 x 236 cm (alt x ample x fons)
Crèdits:
Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Dipòsit particular, Barcelona
Copyright:
© Pep Agut
Recursos d'accessibilitat:

Recursos d'accessibilitat
Audiodescripció

La Col·lecció MACBA està formada per art català, espanyol i internacional. Tot i que inclou obres des de la dècada de 1920 en endavant, se centra especialment en el període comprès entre la dècada de 1960 i l’actualitat.

Si necessites més informació sobre l’obra o l’artista, pots consultar la biblioteca del MACBA. Si vols sol·licitar l’obra en préstec, pots adreçar-te a colleccio [at] macba.cat.

Si vols la imatge de l’obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d’imatges.