Sanja Iveković "Triangle 2000+", 1979. Fotografia (1 d'una sèries de 4). Col·lecció de la Moderna galerija, Ljubljana

La confederació de museus L'Internationale ha convidat als artistes Babi Badalov, Osman Bozkurt, Simnikiwe Buhlungu, Ola Hassanain, Sanja Iveković, Siniša Labrović, Rogelio López Cuenca i Elo Vega, Kate Newby, Daniela Ortiz, Zeyno Pekünlü, Maja Smrekar, Isidoro Valcárcel Medina, Guy Woueté, Akram Zaatari i Paweł Żukowski a compartir reflexions des de les seves condicions, vivendes i llocs de treball entorn la condició de confinament actual. Les seves propostes suggereixen noves perspectives sobre l’espai public/privat, la solidaritat i la crítica, intrínsicament connectades amb el present.

Artistes en quarantena és una manera modesta de contribuir a la reflexió sobre els efectes de l’actual pandèmia, redefinint els canals de comunicació que han influït sobre l’actual percepció i consum d’informació, així com repensant la potencialitat dels espais existents.

Les contribucions es compartiran a les xarxes socials de L'Internationale i dels museus de la confederació a partir de l'21 d'abril i fins al 7 de maig .

*Foto: Sanja Iveković, "Triangle 2000+", 1979. Fotografia (1 de una sèrie de 4). Col·lecció de la Moderna galerija, Ljubljana

Coorganitzat:

L'Internationale. Our Many Europes. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
 

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.