"Creadors EN RESiDÈNCiA" té per objectiu apropar l'art a l'educació, un vincle que es construeix a partir del diàleg constant entre estudiants, professors i artistes. La singularitat de la proposta permet assistir de manera activa en la ideació i la realització d'una obra, seguint de prop les metodologies de treball dels creadors residents. Des dels processos propis de la creació contemporània, el projecte estimula tant l'experimentació artística com la innovació educativa, a més de generar nous models d'aprenentatge en contextos de participació col·lectiva.

La col·laboració amb el MACBA aporta eines d'aproximació al patrimoni artístic i estableix lligams entre el fons de la col·lecció permanent i l'experiència a l'aula a partir de visites específiques ideades conjuntament pels creadors i el Departament d'Educació del museu.

Podria ser el meu dormitori (o una cosa semblant). Fins i tot les mateixes característiques tècniques: totes les parets i volums construïts en aquest mòdul de tela crua per a pintors on mesurar-me i mesurar-nos.
Pep Agut