Imagen

Des del 2004, l’artista Antoni Abad ha desenvolupat un seguit de projectes geogràficament diversos, multidisciplinaris, innovadors i compromesos socialment, adaptats a la mida de les necessitats de diferents grups humans en perill d’exclusió. megafone.net convida aquests grups a explicar les seves experiències i expressar les seves opinions mitjançant l’ús de telèfons mòbils, publicant, de manera instantània en la web, missatges d’àudio, vídeo, text i foto. Els participants transformen aquests dispositius en megàfons digitals que poden amplificar les seves veus individuals i col·lectives.

Aquest llibre, sota la direcció científica de Roc Parés, examina megafone.net des d’una diversitat de perspectives que van des de la dels participants i coordinadors del projecte Eliezer Muniz dos Santos, Jorge Morales i Mery Cuesta, fins als enfocaments acadèmics multidisciplinaris de Gerard Goggin, Pablo La Parra, Alberto López Cuenca i Kimberly Sawchuk.

megafone.net ha obtingut el màxim reconeixement internacional en l’àmbit de l’art electrònic pels seus resultats pioners en les arts i la comunicació social.

Podeu descarregar el pdf de la publicació o llegir-lo online a continuació

Fitxa tècnica

Any de publicació:
2014
Autor:
Col·lecció:
Altres
Suports:
Pàgines:
160
Il·lustracions:
120
Línia editorial:
Exposicions
Disseny:
Disseny de Setanta
Edicions:
Cat.978-84-16142-44-6
Cas.978-84-16142-43-9
Ang.978-84-16142-38-5

Continguts relacionats

Vídeos

Àudios

FONS ÀUDIO #24 Antoni Abad
13.02.2014
Entrar en un museu és una cosa que comença a casa, en un avió, en un tuit
Mark Wigley