Imagen
1989
Un retall de premsa del "Diari de Barcelona", del 8 d'agost de 1989, il·lustrat amb una fotografia de Salvador Pueyo i de Guillem-Jordi Graells retratats per Joan Manuel Baliellas, amb una fotografia sense signar de Montserrat Caballé i amb un dibuix retrat d'Àngel Guimerà dibuixat per Bolinaga. Jordi Casanovas repassa el bon moment de les produccions operístiques a Catalunya, i.e. la recent composició del "Llibre vermell de Montserrat" per Xavier Benguerel, l'òpera "Cristóbal Colón" de Lleonard Balada, o l'òpera "Gaudí" amb llibret de Josep Maria Carandell en què treballa el compositor Joan Guinjoan per l'any 1992.
En aquest context, Jordi Casanovas anuncia que el compositor Salvador Pueyo treballa en una versió operística de l'obra "Terra baixa" d'Àngel Guimerà, amb llibret de Guillem-Jordi Graells. Casanovas exposa els trets de la música de Graells i la seva tècnica de composició musical.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros > [El llibret de l'òpera "Cap de mirar", provatures per a concebre el text de l'obra i retalls de premsa sobre òpera]
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia escènica. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[Barcelona : Publicacions de Barcelona], 1989
Dimensions/Durada:
Dimensions: 44 x 32,8
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03531.004.012
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PE_00079_004_012_GF_001