Imagen
[19--]

Document manuscrit. -- Un termòmetre representat amb la graduació d'aquest instrument de mesura de la temperatura, en dues escales de graus anotades amb tinta. -- Amb el full que conté la composició, un retall de premsa il·lustrat amb una fotografia d'un termòmetre amb el nom imprès de la firma de roba Damart, i de la marca registrada Thermolactyl; un full amb una fotocòpia ampliada del termòmetre del retall de premsa; i un altre full que conté una altra fotocòpia del termòmetre, realitzada a partir de l'ampliació del full anterior, amb el noms "Damart" i "Thermolacty" eliminats de la il·lustració.

Referències bibliogràfiques:
- Brossa, Joan. Passat festes (1993-1995). Barcelona: Empúries, 1995, p. 82. (Migjorn; 25). -- Brossa, Joan. Passat festes (1993-1995). Barcelona: Edicions 62: Empúries, 2000, p. 82. (Poesia (Edicions 62); 48).

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros > [Poemes visuals i retalls de premsa per a concebre poesia visual]
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[19--]
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03496.006.049
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00073_006_049

Continguts relacionats


Documents d’arxiu relacionats

Aquest document és part de...

Tot i que les meves escultures contenen idees sobre processos de desenvolupament psicològic i emocional, de fet no són sinó exploracions físiques del pensament, el sentiment, la comunicació i la relació.
Karla Black