Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Un abecedari de lletres majúscules traçat amb tinta vermella, de quatre files de lletres, i, al centre de la segona fila de lletres de l'abecedari, un forat del pany traçat amb tinta negra. Al dessota de l'abecedari de lletres vermelles amb un forat del pany traçat amb tinta negra, un clau traçada amb tinta negra disposada horitzontalment.
- Al recto del full 372, una versió més preliminar de la composició visual traçada amb llapis i una nota indicativa escrita amb llapis, i.e. "Forat de pany al mig de l'alfabet espès. La clau a sota", escrit amb llapis. Al verso del full 372, una versió més preliminar de la composició, i.e.
un alfabet de lletres majúscules escrit en quatre files de lletres, i, entre les lletres de l'abecedari, un rectangle disposat verticalment a manera de finestra, traçat amb llapis, que s'estén a la segona i a la tercera fila de lletres de l'abecedari, i diverses lletres de l'abecedari escrites a l'interior del rectangle, i.e. les lletres "L" i "M", i, al dessota de les lletres "L" i "M", les lletres "R", "S" i "T" escrites amb llapis.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros > 70 pòsters poema
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[198--199-]
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03504.005.008.002
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_005_008_002

Continguts relacionats

Obres de la Col·lecció


Documents d’arxiu relacionats

Aquest document és part de...

Altres documents d’arxiu relacionats

Tot i que les meves escultures contenen idees sobre processos de desenvolupament psicològic i emocional, de fet no són sinó exploracions físiques del pensament, el sentiment, la comunicació i la relació.
Karla Black