Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Composicions visuals alternatives amb el nom de la firma CAMPSA, potser un logotip per aquesta societat petroliera espanyola; i.e. el nom "CAMPSA" amb la lletra "M" escrita amb tres ponts en lloc de dos; el nom en castellà i en majúscula de les lletres que formen la sigla "CAMPSA", i.e.
"CE A EME PE ESE A"; el nom de la firma "CAMPSA" escrit sense les lletres "A", substituïda per una sola lletra "A" de grans dimensions; el nom "CAMPSA" amb una de les astes diagonals d'ambdues lletres "A" allargades, de manera que les línies de les astes allargades siguin confluents; o el nom de la societat petroliera "CAMPSA" escrit en una seqüència de files de lletres, disposades l'una al dessota de l'altra, amb la lletra inicial a la primera fila i l'addició d'una lletra del nom a cada fila fins a completar el nom "CAMPSA" a la darrera fila de lletres. -- Al recto del full 486, la nota indicativa "Poema visual Campsa i altres", escrit amb llapis.
El recto del full 486 i el recto del full 487 corresponen a un portafolis retallat. -- Al recto del full 487, un adhesiu circular il·lustrat amb una rosa vermella, símbol de l'esquerra política, amb la inscripció "Guanyem el progrés", "Treballem per l'esquerra", potser com a lema d'una campanya electoral del Partit dels Socialistes de Catalunya. -- El full 488 s'ha obtingut de reutilitzar una butlleta de subscripció de la revista d'art "Làtex", editada a Lleida per l'Escola Municipal de Belles Arts. -- Els fulls 489 i 490 s'han obtingut de reutilitzar un sobre del Ministerio de Cultura d'Espanya per a la tramesa d'una publicació a Joan Brossa.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[198--199-]
Idioma:
Castellà
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03500.012.007
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_012_007