Imagen
[1977]
Document manuscrit. -- Una composició de 6 versos; i.e. una llista de serveis i productes propis d'una modisteria, d'una merceria o d'un costurer (o cosidor), o de les persones de l'ofici (el modista o el mercer); i.e., els termes en majúscula "Tavellats", "Calats", "Brodats", "Botons", "Cinturons" i "Sargits" escrits amb llapis l'un al dessota de l'altre; vers lliure. -- Composició concebuda imitant un tipus de document. -- Al recto del full 10, una versió de la composició amb sis termes en majúscula escrits amb llapis, agrupats per parells de termes (i.e., "Brodats - Calats / Plegatges - Acordió / Plisés - Botons"), i una fletxa (o sageta) disposada horitzontalment traçada amb llapis al dessota de la llista de termes.
-- Al recto i al verso del full 17, diverses provatures escrites amb llapis per a concebre la composició amb el termes escrits en castellà.
- El full 8 s'ha obtingut de reutilitzar una targeta d'invitació de Dau al Set, Galeria d'Art a una lectura de Camilo José Cela de la seva obra "Rol de cornudos" (Barcelona: Noguer, cop. 1976) organitzada per al 27 de gener de 1977 en el marc de la inauguració d'una exposició de pintures d'Armand Cardona Torrandell sobre la figura del banyut (o cornut) suggerida a partir del text de Camilo José Cela.
- El full 10 s'ha obtingut de reutilitzar una targeta d'invitació de Dau al Set, Galeria d'Art a visitar una exposició prèviament a l'obertura al públic, durant la vigília de la inauguració.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros > Recanvis : manuscrits i ...
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia literària. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[1977]
Idioma:
Català
Castellà
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.00812.002.009
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PL_00181_002_009

Documents d’arxiu relacionats

Aquest document és part de...