Imagen
[19--]
Document manuscrit. -- Un esbós d'un poema objecte, i.e. unes banyes de cérvol amb un cigar traçats amb llapis, i tres versions d'un poema visual amb dos signes encreuats traçats amb llapis, i.e. un signe d'interrogació de tancament i un signe d'admiració d'obertura.
Al recto del full, diverses provatures escrites amb llapis, poc intel·ligibles, potser per a concebre una composició o diversos títols, i.e. "Ull estel·lar / en l'es[perit?] del c[++] / sobre l'[+++]", "La superstició [++++]", "Poètica de la [+++], "Mirall fume[jant?]", escrit amb llapis. -- Al verso del full, diverses provatures escrites amb tinta i amb llapis per a escriure un text sobre Robert Gerhard en relació amb la poesia i la música.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros > [Poemes visuals i retalls de premsa per a concebre poesia visual]
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Sub-subsèrie Poemes objecte. Subsèrie Obra objectual. Sèrie Esbossos d'obra visual i objectual. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[19--]
Dimensions/Durada:
Dimensions: 15,7 x 20,8
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03496.006.037
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00073_006_037

Documents d’arxiu relacionats

Aquest document és part de...

Tot i que les meves escultures contenen idees sobre processos de desenvolupament psicològic i emocional, de fet no són sinó exploracions físiques del pensament, el sentiment, la comunicació i la relació.
Karla Black