Imagen
[entre 1967 i 1969?]
Document manuscrit. -- Dos fulls de bloc de notes que contenen esborranys de poemes objecte traçats amb llapis o amb bolígraf. -- Al recto del primer full, un abecedari en majúscula a mig escriure amb les lletres distribuïdes en dues files de lletres, de la lletra "A" a la lletra "L", escrit amb llapis; i més avall, una nota escrita amb llapis a manera d'esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un paquet de cigarrets de la firma Celtas probablement concebut ple de serradures, i.e. "Paquet de celtes ple de se[rr?]ad[ur?]es" escrit amb llapis. -- Al verso del primer full, diversos esborranys de poemes objecte traçats amb llapis, i.e.
, la figura d'un porró amb un objecte al fons del recipient, probablement un dau o diversos daus, traçat amb llapis; una figura de traçat irregular, potser una sola de sabata, i un terme poc intel·ligible escrit amb llapis, potser el terme "Camí"; o la figura de diverses fulles unides amb un clip, traçat amb llapis. -- Al recto del segon full, diversos esborranys de poemes objecte traçats amb bolígraf o amb llapis; i.e., els termes "cavall" i "Tauler" escrits amb bolígraf al costat d'una figura probablement de la peça del cavall del joc d'escacs travessat amb una tija disposada en diagonal, traçat amb bolígraf; la figura d'un got amb un mirall a l'interior, traçat amb bolígraf; o la figura d'un dau concebut rodó, traçat amb llapis, juntament amb la nota indicativa "Dau-bola" escrita amb llapis.
- Al verso del segon full, dues provatures escrites amb bolígraf per a concebre dos fragments de text poc intel·ligibles sobre les preferències de Joan Brossa en cinema per a concebre dues respostes a una entrevista concedida a Jordi Coca, publicada sota el títol "Joan Brossa, o, El pedestal són les sabates" (Barcelona: Pòrtic, 1971).

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia literària. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[entre 1967 i 1969?]
Dimensions/Durada:
Dimensions: 10,5 x 7,5
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03546.015
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PL_00182_015

Documents d’arxiu relacionats

Altres documents d’arxiu relacionats

El problema s’aclareix, es torna diàfan: la tela de l’artista esdevé un mirall.
Michelangelo Pistoletto