Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Nou esborranys de poemes objecte o d'instal·lacions numerats consecutivament, i.e. un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'una taula parada, traçat amb tinta; un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'una barca plena d'aigua, escrit amb tinta; un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'una caixa forta (o caixa de cabals) i una nevera, escrit amb tinta; un esborrany d'una instal·lació amb la figura de dues tasses de vàter disposades l'una al costat de l'altra davant un quadre que conté la representació d'un menjador en un restaurant de luxe, escrit amb tinta i traçat amb llapis; un esborrany d'una instal·lació amb la figura de dos ocells dissecats, i.e.
una oca i un gall, disposats en un emplaçament amb el sostre ple de garlandes i fanalets de diferents colors, escrit amb tinta i traçat amb llapis; un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'una taula parada amb viandes per esmorzar i, a un costat, un cotxe disposat verticalment, escrit amb tinta i traçat amb llapis; un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'un patíbul capgirat, escrit amb tinta i traçat amb llapis; un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'una taula aparellada amb un dau i d'una cadira aparellada amb un altre dau, escrit amb tinta i traçat amb llapis; i un esborrany d'una instal·lació amb la figura d'una renglera de serpentines penjades a l'extrem superior i, arran de l'extrem inferior de les tires de paper, una safata de servir menjar amb una campana al damunt, escrit amb tinta i traçat amb llapis.
- El full 111 s'ha obtingut de reutilitzar un full que conté al recto la frase "Art contemporani" impresa en majúscules.
- Amb els esborranys de poemes objecte, un portafolis amb la nota indicativa "Frankfurt i altres projectes" escrita amb llapis.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[198--199-]
Dimensions/Durada:
Dimensions: 29,7 x 21
Dimensions: 33,5 x 23,5
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03507.025
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00080_016

Continguts relacionats

Obres de la Col·lecció

Quan treballo, no penso en l’art. Miro de pensar en la vida.
Jean-Michel Basquiat