Nascuda a Barcelona (1980), és llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra (2002). Cursa el Màster en Museografia i Gestió del Patrimoni Cultural a la Universitat de Barcelona (2004) i el Postgrau en Estètica de l’Art Contemporani de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Joan Miró (2005). El 2018, obté el Postgrau d’Expert en Patrimoni Cultural per la UDIMA, Universidad a Distancia de Madrid.

Des del 2004 treballa al MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona, primer al Departament d’Exposicions i després al Departament de Registre, des d’on es fa càrrec de part de la gestió de la Col·lecció i del projecte interdisciplinari “Arxius possibles”. Des del 2019 assumeix tasques de curadora adjunta de les exposicions de la Col·lecció. Durant la seva carrera professional ha passat pel Musée du Louvre (2008-2009) com a assistent de curadoria del Conservador en cap de la Col·lecció de gravats i dibuixos del museu, en el desenvolupament d’exposicions d’art contemporani en relació amb les col·leccions dels segles XVIII i XIX.

Des del 2020 pertany al grup de treball Art i Memòria, dins del projecte MAR/ALZAR, organitzat pel MNCARS, Fundació Carasso i hablarenarte, un grup d’investigació i pensament al voltant de polítiques d’arxiu i memòria. També ha escrit textos per a revistes d’art i entorns digitals, i ha estat professora convidada al Màster de Gestió Cultural de la Universitat Internacional de Catalunya.