Alicia Escobio és coordinadora de programes públics al MACBA. Com a treballadora cultural s’ha centrat en l’àmbit artístic contemporani i, en particular, en els programes públics. Durant l’última dècada ha treballat en aquesta àmbit en institucions com el CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) i sobretot al MACBA, en projectes que transiten des de la mediació i coordinació de grups d’investigació fins al comissariat. S’ha format en filosofia, amb especialització en estètica i teoria de l’art contemporani, cosa que ha sostingut discursivament les seves investigacions tant fora com dins de la institució.

Com a comissària independent ha desenvolupat gran part de la seva pràctica com a membre de diversos col·lectius i ha participat en el desenvolupament de projectes expositius, discursius i editorials com a mitjà per desplegar programes d’investigació, discussió i exposició.

Ha estat membre de Leland Palmer, al costat de Laura Benítez i Lola Lasurt, fins al 2016 i actualment forma part del col·lectiu internacional continent, així com de Vista Oral, juntament amb Maite Muñoz, amb qui ha dirigit i gestionat a Los Angeles l’espai 56 x 45 x 25, per on han passat artistes com Fermín Jiménez Landa, Antoni Hervàs, Hailey Loman, Enric Farrés Duran, Marria Pratts i Christopher Richmond.


Continguts relacionats

Activitats