.
Activitat

VideoRavaleres

Projecte per a escoles i instituts del barri
en curs
.

Sortir de l’aula, entrar al museu, treure el museu a fora. Aproximar-nos, observar-nos i representar-nos. Provar, veure, jugar.

VideoRavaleres és un projecte que utilitza el mitjà audiovisual com a eina d’experimentació per acostar-se des de diversos llocs i punts de vista al museu. La idea és generar noves connexions entre les escoles, el museu i el barri, a l’hora que es desdibuixen els límits entre aquests espais a través de la mirada i l’escolta.

De gener a abril del 2019 s’ofereixen una sèrie d’activitats tals com passejar a cegues pels diversos espais, explorar el carrer com si fos un museu i reconèixer el museu com a prolongació del carrer. Es proposa un cadàver exquisit audiovisual entre escoles per generar llaços i que facin un retrat coral d’aquests espais, entesos com a extensions de si mateixos. El barri està viu i el museu en forma part.

Aquest programa es desplega dins del marc del projecte Apadrina el teu equipament, una iniciativa que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del Raval, amb l’objectiu de dur a terme projectes d’aula innovadors que s’adaptin a les diferents realitats de cada centre.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
1 de gener 2019 – 30 d’abril 2019
títol
VideoRavaleres
dates
1 de gener 2019 – 30 d’abril 2019
títol
VideoRavaleres
programa
0 activitats