Foto: Alba Rihe
Activitat

Venga Monjas! Last Risas

Vine a formar part del surrealisme còmic! Habitació 1418
en curs
Foto: Alba Rihe

Arribem a l’última sessió de l’Habitació 1418 abans de les vacances d’estiu, però no t’amoïnis, perquè te’n recordaràs sempre! Perquè… repic de tambors… Els Venga Monjas venen a l’H1418!

«Venga Monjas és un duet de còmics i guionistes de Barcelona compost per Esteban Navarro i Xavier Daura, que va iniciar la seva activitat el 2006 col·laborant amb diverses creacions audiovisuals a la plataforma de vídeos per internet YouTube. Des d’aleshores, han projectat el seu estil d’humor grotesc i esperpèntic amb la creació de diverses websèries i treballant de guionistes en sèries de televisió.» Aquesta és la definició dels Venga Monjas que trobem per internet i no hi ha res que agradi tant als roomers com l’humor i els audiovisuals.

Els dos còmics de luxe porten a la sessió de l’H1418 alguns gags i anècdotes de la sèrie Da Suisa, moltes rialles barrejades amb bogeria, per acabar gravant un vídeo «grotesc i esperpèntic» amb la participació de tots els assistents a l’últim taller d’aquest curs de l’H1418.

Habitació 1418 és com un laboratori on es treballa colze a colze amb els artistes, però és també un lloc de trobada per passar-hi la tarda, proposar tallers i transitar el museu d’una altra manera. És un espai on els joves comparteixen coneixements i aprenen coses mentre les fan.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
13 de juliol 2019
horari
17 h
títol
Venga Monjas! Last Risas
dates
13 de juliol 2019
títol
Venga Monjas! Last Risas
horari
17 h
programa
0 activitats